Flashpoint 8

Evenemang - 9 år sedan
Det kommande spelet är det 8:e i ordningen.
EVENEMANG FRÅN TACTICALSTORE!

Det kommande spelet är det 8:e i ordningen och den här gången handlar det om både skirmish-spel på kvällen och ett större arrangemang dagen efter.
Dessutom går det bra att övernatta antingen direkt på fälten eller i vår inomhuslokal Hive, och vi erbjuder dessutom kaffe (eller annan dryck) med fika på söndag morgon (ingår i spelavgiften) samt försäljning av dryck och mat under dagen.

INFORMATION2-dagars action airsoftevenemang. Lördag erbjuder snabba spel på spelområdena Gravel Pit och 1943 medans Söndagen erbjuder ett längre uppdragsbaserat spel över hela spelområdet. Området öppnar 17:00 på lördag, och kronografer och crew finns på plats under kvällen. Samling och kronografering sker vid safe zonen mellan 1943 och Fields.


Lördag 31 maj 18:00 – 23:00

Skirmish, traditionella actionspel på två av banorna. Speltyper som TDM, Nuke Mini och CTF.

Spelområdet är öppet från 17:00, kronografer och crew kommer att finnas på plats vid SAFE från 17:00.Söndag 1 juni 11:00 – 19:00

Större kampanj över hela området med 4 fraktioner. Lagindelning och genomgång 11:00. Spelstart 12:00.Regler- Åldersgräns 18 år. Inga undantag.

- Ögonskydd måste bäras hela tiden utanför SAFE, och vapenvett ska självklart tillämpas precis hela tiden. Säkra vapnen och ta ut magasinen efter spel.

- Alla vapen ska skjutas genom kronograf före spelstart.

- Nykterhet är ett krav.


- Släng inte skräp på fälten (matförpackningar, tomma kulflaskor etc)


- Ta träffen! Alla har vi missat någon träff i stridens hetta, men om man gör det till en speltaktik så bör man tänka om. Airsoft som spel fungerar helt enkelt inte om vissa väljer att spela som terminator. Ta hellre en träff för mycket än en för litet.

Här vill vi även inflika något om anklagelser om dåligt träfftagande. Visst händer det att träfftagandet kan vara bristfälligt hos vissa, men kom ihåg att det även är lätt hänt att folk helt enkelt inte känner/ser träffen... och att den där bergsäkra träffen dessutom kanske faktiskt inte var en träff.

Vi kontrollerar sådant här löpande, men vår erfarenhet är att träfftagandet överlag har fungerat bra, och att det i andra fall oftast handlar om dålig uppmärksamhet.

Ser vi en trend åt endera hållet (kroniskt dåligt träfftagande eller återkommande falska anklagelser) så blir det banningar.Regelbrott leder till avstängning från detta och i allvarliga fall livstids avstängning från framtida spel på vårt område.


GearkravDet här är ett action airsoft evenemang som riktar sig till både erfarna spelare och nybörjare så vi ställer inga krav på gear. Området är mestadels skog och ängsmark så olika former av skogsmönster är optimalt.Klasser och säkerhetsavstånd för vapen:

http://flashpointevent.se/events/Trimtabell.jpgPyro och granaterEndast rök som utdelats av spelledning får användas, och då endast i eldfasta kärl vid markerade mål. Andra taktiska hjälpmedel är okay, förutsatt att det inte handlar om hemgjord pyro eller liknande don som kan anses vådliga för användaren eller andra spelare.

Allmän regel kring användande av granat (airsoftgranat eller rök) är att man ska ha koll på vart man slänger granaten, och att man tydligt meddelar användandet genom att skrika t ex "granat" innan man kastar den.

! Rena knallgranater, pyrotekniska eller andra, är ej tillåtna. Dels pga ljudnivåer men även pga att vi anser att en granat rent spelmekaniskt ska kunna leverera en fysisk träff.

! Pyrotekniska granater (förutom rökgranater, se ovan) och granater med pulver eller färgladdning är EJ tillåtna.Hyra utrustningUtrustning finns att hyra, 200kr för vapen, skyddsmask samt 3000 skott. Betalas samtidigt som spelavgiften.ÖvernattningSovplatser finns i Hive (bredvid butiken). Övernattning på spelområdet är helt okay men spelare ansvarar för att städa upp efter sig. Spelare som väljer att tälta på området måste ha packat ihop senast klockan 09:00 på söndagen.


MatGrillplatser finns, och vi säljer dryck och mat genom Åbynladans kafé som är beläget nära spelområdet. I avgiften ingår kaffe och enkel frukost på söndag morgon, serveras mellan 07:00 och 09:00. Vatten finns i SAFE.

Kaféet är även öppet lördag kväll mellan 20:00 och 21:30, samt efter söndagens huvudspel. På menyn finns bland annat smörgåsar, dryck och hamburgare.


Avgift och betalning300:- vid förskottsbetalning, 350:- vid betalning i butik. Betalning sker i förväg eller i butiken innan spel. Avgiften är densamma oavsett om man väljer att spela endast en av dagarna. I avgiften ingår även kaffe och enkel frukost på söndag morgon.


Förskottsbetalning:

http://www.tacticalstore.se/se/grp/flashpoint.php


Butiken:

Tacticalstore har öppet Lördag 15:00-18:00 och Söndag 08:00-10:00

Byberg

0 kommentarer

Logga in för att kommentera