Version 7

Community - 7 år sedan
Ny version på ingång
Jag vet att många kanske undrar vad som hänt med sidan och att det varit sjukt dålig aktivitet sista tiden. Sidan är fortfarande aktiv och det är bara jag som inte prioriterat nuvarande versionen då det varit mycket jobb på nya versionen. 

Version 7 är nu på inrullning vilken dag som helst nu.

Har legat lite på latsidan samt har det varit mycket privat att stå i.
Tänkte informera lite om nästa version och vad som komma skall. 

Nya versionen är vad jag kallar V.7 och är en förbättrad och uppgraderad version av nuvarande siten. 

Funktionsmässigt kan det verka likadan som tidigare vilket den till stor del är men det största förändringarna ligger i koden. 
Samt har många haft problem med uppladdning av tex bilder på vapen mm vilket inte har varit en bugg utan bara jag som varit lat och inte lagt in några felmeddelanden vid tex för stor bild, fel filformat etc. 

Detta är något som är förbättrat till V.7. 

Så vad kommer på nya versionen? 

Först och främst är det en helt ny design. mestadels på framsidan men överlag på hela sidan. 
 
Nyheter och recensioner har fått en större plats samt har videos och köp och sälj delen uppdaterats. 
Huvudmenyn är omgjord och kan kännas lite ovan och konstig. Menyn KAN komma att ändras om många ogillar den. 

Även forumet har fått en "overhaul" och den efterfrågade "förhandsgranskningen" av inlägg och trådar innan uppladdning är nu fixad vilket är ett nytt tillskott till sidan. 

Men jag har försökt hålla forumet någorlunda i stuk med tidigare för att inte förvirra er allt för mycket.Bloggarna är det som för tillfälllet fått minst åtgärdat då det överlag har varit en ganska fungerande och lättförståelig funcktion. Därför har jag valt att lämna bloggarna och bloggpanel relativt orört. 

Det enda som är fixat är delningsalternativ på sociala medier som tex FB, Twitter och så vidare. Samt en mindre uppstädning av designen.

 
Även media-delen har gjorts om och förbättrats för ett lättare användande och upplägget har gjorts om från tidigare version. Videos kan fortfarande bara laddas upp från Youtube vilket inte är en prio att lägga till fler alternativ än. 

Bilder fungerar som tidigare men restriktioner på filstorlek har ändrats en aning. Felmeddelanden vid uppladdning är också fixat. 
Sist men inte minst har alla profiler gjorts om och inställningar som inte fungerade tidigare är nu fixade och ska fungera till fullo.. 

Allt detta är som sagt teoretiskt tills sidan släpps då det är ni användare som kommer få hjälpa till att förstöra min dröm och en full fungerande sida :P

En sektion för buggar och funktioner kommer lägga upp i forumet och gamla icke-relevanta buggtrådar och andra trådar kommer rensas ut från forumet.

För tillfället har jag några saker kvar att åtgärda då jag häromkvällen fick en hel skara med felmeddelanden som jag måste se över samt har jag lite kvar att fixa på recensionsdelen och köp och sälj!

Over & out!
Byberg

1 kommentarer

  1. #1 reinhold

    5 år sedan

    Ser bra ut, bra jobbat!

Logga in för att kommentera