Insändare: Frysen AirsoftCon 2018

Evenemang - 4 år sedan
AirsoftCon 2018
Här kommer en lite sen insändare från Frysen AirsoftCon 2018

Klockan 12:00 lördagen den 25e September 2018 slog Frysen Airsoft åter upp dörrarna till Airsoftcon!
I år stod Nordisec Police med dragna batonger och väntade på dom första som skulle gå in, Nordisec är en av dom utställare som var med under årets Airsoftcon.
Laget som till största delen hör hemma i trakterna runt Falun är Europas största lag som går all in när det gäller Amerikansk polis, så som fordon och utrustning samt korrekt uppträdande.

Under Airsoftcon var en liten del av laget närvarande med 3st fordon.Andra utställare under Airsoftcon (Förutom Frysen själva då) Var blad annat ACE Company som är ett community snarare än ett stort lag, med massa små lag från hela världen.
ACE Company är kända för rent spel och för att alltid uppfinna nya tekniska lösningar.

ACE Company jobbar bland annat på blueforce trackers och andra tekniksa system till storspel.Det var rätt många utställare under Airsoftcon, och två andra stora utställare var ASG samt tillverkaren G&G. I övrigt förekom montrar från olika lag och föreningar. Alla säljare på området höll för övrigt 20% rabatt under hela helgen.
En annan stor del av årets Airsoftcon var även att G&G höll kvall för sitt världsmästerskapp i dynamiskt skytte.

Och med en tid på dryga 12 sekunder så får Fredrik Tureson och Joakim Åberg representera Sverige vid G&G Armament World Cup 2019 i Taiwan. (Bild från airsoft.nu)Här följer lite blandade bilder från Frysen Airsoftcon2018.

GIS

0 kommentarer

Logga in för att kommentera