Lappmögel

Postad: 8 år sedan
Så kom det ännu mer jäkla snö! Vad är det med den här vinterns ambivalens när det gäller vädret? Tyvärr blir det inget krigande i skogen denna helg eftersom jag har barnen men förhoppningsvis blir det lite mer action nästa vecka. Däremot hägrar årsmöte med GAS - Gotland Airsoft. I morgon skall vi försöka styra upp en halvdöd förening så vi kan få bättre struktur på spel och evenemang rent allmänt.
Vi hoppas kunna få sådan struktur och tillgång till bana att vi kan bjuda in folk från andra föreningar i landet på evenemang i framtiden. Just nu är det ju tyvärr väldigt dyrt med resor hit och det gör ju även att det blir svårt att locka folk om man inte har något helt exceptionellt att locka med. Förhoppningsvis kan jag ge mig ut på en liten miniturné i Mellansverige under våren och sommaren och se vad ni andra har för trevliga områden att spela på.

Nu blir det en promenad till grannarna för att informera om att en del av träden i vår skog har tippat i stormen som var och fråga om vi får bygga lite på banan med alla pallar som för tillfället bor i min trädgård.

Förra helgen var det rätt trevligt i skogen iaf...

Skriv kommentar

1 kommentarer

  1. #1 Byberg

    8 år sedan

    Själv har jag spel imorgon (söndag). Är väl inte allt för exalterad över snön.... hoppas det inte är metervis i skogen bara

Logga in för att kommentera