2015 - En bra start

Postad: 8 år sedan
Det går inte att förneka att 2015 har varit ett bra år för mina hobbys. Det bör medges att jag ännu inte gett året någon möjlighet att agera annorlunda men om resten av året bara kan göra mig tjänsten att fortsätta så här så blir jag väldigt nöjd.

Förutom att jag tagit pistolskyttekortet - som jag måste komma ihåg att använda - så vann jag dessutom en AK5C från Röda Stjärnan i Julkalendern som anordnades av Airsoft.nu. Detta kombinerat med mitt löfte att jag ska recensera varje vapen som passerar mina händer skrämmer ärligt talat skiten ur mig. Det blir en hel del faktakoll innan den recensionen släpps så att inga faktafel smyger sig in.

Jag skrev också en nybörjarguide som blivit väl mottagen och dessutom postad på Airsoft.nu. Det behövs, framför allt med tanke på att jag är trött på att se alla nybörjarmisstag, alltifrån konstiga poster på forumet till att de dyker upp med massor av gear och sedan spelar exakt en gång innan de säljer allt.

Resten av året lär fortsätta i samma tonläge, i alla fall om jag får bestämma. Jag har både en AK5C och en HK416C att fixa till och det kommer bli en mycket rolig uppgift som görs lite tråkig att jag redan bestämt mig hur de ska kittas. Möjligen kan tristessen botas genom att låta dem byta kit med varandra - fördelen med vapen som tar M16 magasin antar jag.

Skriv kommentar

1 kommentarer

  1. #1 Masser

    8 år sedan

    Blir spännande att följa dig!=)

Logga in för att kommentera