Regler

1. ALLMÄNNA REGLER

Alla åsikter är tillåtna - så länge de inte kan betraktas som kränkande och/eller stötande för enskilda personer. Yttrandefriheten är något vi håller högt, men detta innebär naturligtvis inte att det är fritt fram att skriva vad som helst.

1.1. Svensk lag

Vi tillåter inte inlägg som bryter mot eller uppmanar till brott mot svensk lagstiftning.

1.2. Inga personangrepp

Alla kan inte vara kompisar, men om ni vill göra upp - gör det utanför våra diskussionsforum. Läs Forumregler Vi tolererar inga personangrepp och definitivt inga hotelser - oavsett om de är allvarligt menade eller ej.

1.3. Tredjepart

I de fall inlägg behandlar en tredjepartsprodukt skall även de regler som finns stipulerade för den specifika produkten, av den tredje parten, ofta omnämnt som EULA (End User Licence Agreement) eller NDA (Non-Disclosure Agreement), beaktas.

1.4. Illegala substanser

Vi tillåter under inga som helst omständigheter diskussioner relaterade till droger eller narkotika, hur laglig den aktuella substansen än må vara. Detta förbud omfattar effekter, legalisering, odlingsförsök, jämförelser med lagliga alternativ och allt annat vad gäller stimulantia och uppiggande preparat. Inget prat om droger på Weekend Warriors, helt enkelt.

1.5. Övrigt

Reglerna kan när som helst ändras och det är ditt eget ansvar att hålla dig uppdaterad om dem. Är ändringen av betydande karaktär kommer medlemmarna på sajten att meddelas om detta. Genom att logga in på weekendwarriors.se godkänner du dessa regler och binder dig vid att följa dem under din varaktighet på sajten. Vid regelbrott kan rättigheter så som exempelvis möjligheten att ha profilfoto tas bort. Medlemmen kan också avstängas utan förvarning. Weekend Warriors kommer aldrig att lämna ut eller sälja personuppgifter eller e-postadresser till tredje part utan medlemmens utryckliga godkännande.

2. REGLER GÄLLANDE BILDER

De bilder som läggs upp får inte på något sätt vara störande eller stötande och detta inkluderar nakenhet och pornografi. Notera att det är ett brott mot lagen om upphovsrätt att lägga in bilder som du inte har upphovsmannens tillstånd att använda. Genom att skicka in bilder garanterar du att du har upphovsrätt till materialet eller tillåtelse att använda det. Weekend warriors administratörer kan utan förvarning radera bilder de anser inte passar på sajten.

2.1. Bildformat gallerier, köp & sälj etc

Bildens dimensioner får inte överstiga 1024x768 pixlar. Rörliga .gif bilder är ej tillåtna.

2.2. Profilbild

Genom att lägga upp ett fotografi på dig själv godkänner du att bilden visas på Weekend Warriors och tillhörande sajter. Fotografiet kan självklart tas bort om du inte längre vill att det ska synas.